Akciók

Végre egy AAA cím az ingyenes Gold játékok között! | Szeptemberi ingyenes Gold játékok!


Ezeket a játékokat kapjuk ajándékba szeptemberben a Gold előfizetés mellé!

Már jó ideje láthatjuk, hogy a Microsoft miként próbálja a Game Pass Ultimate előfizetési modellje felé terelni a játékosokat, illetve hogyan próbálja meggyőzni az Xbox Live Gold előfizetőit a váltásról. Mivel a redmondiak egyelőre kitartanak a régi modell mellett, azt bizonyítja, hogy még mindig számottevő hányadát teszik ki az Xbox tulajdonosoknak, ezért jó pár hónappal ezelőtt úgy döntöttek, hogy a Gold mellé járó ingyenes – ajándék játékokkal próbál meg hatni rájuk.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy egyre kisebb volumenű játékokat kapunk az Xbox Live Gold mellé, helyette viszont nem spórolnak a Game Pass kínálatán, aminek játéktárát szinte minden hónapban megtoldják egy-egy AAA-s címmel. 

Ez szeptemberben sem lesz másképp, amikor is egész hónapban elérhető lesz a Tom Clancy’s: The Division, ami egyébként hónapok óta az egyik legnagyobb címnek számít – de már kétszer is megjárta már a Game Pass-t. Szintén a hónap elejétől tölthetjük a deBlop 2-őt, ezt egészen 15-ig fogunk tudni megtenni, ezt pedig hónap végéig váltja egy remek klasszikus, az Armed and Dangerous képében. Az utolsó ingyenes játék az igazán humoros The Book of Unwritten Tales 2 point and click kalandjáték lesz, amit szeptember 16-től október 15-ig ránthatunk be.

Nem egy rossz lista, viszont ahogyan már korábban is írtam, ennél jobb ingyenes Xbox Live Gold játékokat már aligha fogunk kapni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva