Gaming

11 év után új tartalommal frissül a Left 4 Dead 2!


Rajongóktól rajongóknak, de teljesen hivatalosan!

A Valve mára oda jutott, hogy a kisujját sem kell megmozdítania ahhoz, hogy dollármilliókat – milliárdokat keressen. Ezért is van az, hogy a helyzetbe belekényelmesedve idő közben elfelejtett játékot fejleszteni, így hát a legsikeresebb és legszeretettebb játékaihoz egyszerűen nem készít folytatást annak ellenére sem, hogy egyébként igen aktív és masszív rajongói és játékos bázissal rendelkeznek. Innen ered a gémer körökben jól ismert mém, miszerint a Valve nem ismeri a 3-as számot.

A rajongók viszont nem tétlenkednek, így nekik és a Valve már többször megengedőnek bizonyuló vajszívének köszönhetően 11 év után hivatalosan is új tartalommal bővül a Left 4 Dead 2!

Az erről szóló hírt a L4D2 ősrégi eredeti weboldalán tették közzé, ahol csupán annyit árultak el a kontentről, hogy hamarosan érkezik, és rajongók készítették rajongóknak. Nem vitathatjuk, hogy ez egy remek hír, viszont sokan jobb örülnének, ha legközelebb arról hallanánk, hogy javában zajlik a Left 4 Dead harmadik zombiölő felvonásának fejlesztése. Addig viszont meghatározhatatlan ideig be kell érnünk a The Last Stand kiegészítővel, esetleg reménykedhetünk egy manapság igen divatos Remastered kiadásban.

Egy rajongó petíciót indított a Left 4 Dead felújításáért

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva