Gaming

Egy veterán Halo fejlesztő rázza gatyába a Halo Infinite tragikus fejlesztését!


A Halo egyik veterán fejlesztője próbálja gatyába rázni a Halo Infinite fejlesztését!

Nem is oly rég arról lehetett hallani, hogy a 343 Industries nem áll valami jól a Halo Infinite fejlesztésével, amit leginkább az Xbox One-os portolás nehezít meg. Emiatt már olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy a következő Master Chief kalandot még tovább halaszthatják, ha tényleg ragaszkodnak a porthoz, ami így 2022-ben jelenhet meg. A Microsoft viszont/sajnos úgy tűnik állja a szavát, miszerint egy jó ideig a jelen generációs Xbox-ra is megjelennek a Series X-es játékok, így a Halo Infinite ha törik, ha szakad meg fog jelenni a régebbi gépekre is.

Hiába készül régóta, elég rosszul állnak a Halo Infinite fejlesztésével!

A fejlesztést kicsit gatyába rázandó az egyik eredeti Halo fejlesztő is becsatlakozott a munkálatokba, méghozzá nem is akárki, hanem maga Joseph Staten, aki egymaga írta és rendezte az első három játék scriptjét és átvezető videóit, amit később a Destiny írói és kreatív direktori munkája váltott. Külön érdekesség, hogy 2007-ben még egy Halo könyvet is írt.

Staten a Microsofttal való szakítás után a Bungie-val tartott, amit aztán 2013-ban hagyott ott és tért vissza korábbi munkáltatójukhoz, ahol az Xbox Game Studios egyik vezetője lett, de ő jegyezte a 2016-os ReCore történetét is. Most, hogy a második hullámos Halo fejlesztők szinte sehogy nem állnak az Infinite-tel visszatért a sorozathoz, ez viszont több dolgot is jelenthet.

Egyrészt azt, hogy Staten pozíciójából adódóan komoly változtatásokat eszközölhetnek a játékon, ami viszont a további halasztást is előrevetíthet, ugyanis a játékot eredetileg pár hónap múlva küldték volna a boltokba. Másrészt, ha minderről nincsen szó, akkor valami belső probléma lehet a fejlesztések hátráltatója, amit ő hivatott megoldani. Bármelyik is legyen a ludas (én az előbbire tippelek), a Halo veterán jelenléte egészen jót tehet majd, és még az is megeshet, hogy legközelebb már egy sokkal összeszedettebb Halo Infinite-et láthatunk mozgás közben.

Végre egy AAA cím az ingyenes Gold játékok között! | Szeptemberi ingyenes Gold játékok!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva