Call of Duty

Így szerezhetsz egyszerűen Black Ops – Cold War béta kulcsokat!


A hétvégi Call of Duty League számos meglepetéssel szolgál majd a nézőknek!

A Cold War-t leleplezték és volt, akinek bejött, amit látott és volt, akit túlzottan nem győzött meg. Igazából szinte mindegy is, mivel mindkét oldal képviselői egyaránt ki akarják majd próbálni a játékot, amire a megjelenés előtt nem csak az előrendelőknek lesz lehetősége, ugyanis az Activision egy más módot is kitalált a béta kulcsok kiszórására, úgy pedig boldoggá tenni a kíváncsi játékosokat.

Ez lesz a Warzone sorsa a Cold War megjelenése után!

A bétában már most biztos, hogy egészen sokan fognak részt venni, a játék ugyanis csak az előrendelés kezdete utáni első napban 3,2 millió dolláros bevételt hozott össze, ami hozzávetőlegesen 500-550 ezer előrendelő, úgy bétázó játékost jelent, a folyamat pedig közel sem ért még véget. Ezt toldja most meg a marketingkampányával az Activision,

aki a hétvégi CDL során oszt majd ki véletlenszerűen 10.000 béta kulcsot a verseny vasárnapi nézői között. 

Hogy legyen esélyed megkaparintani a különböző ajándékok mellett egy hozzáférést is, nem kell mást tenned, mint bejelentkezni az Activision profilodba, amit ezután össze kell kötnöd a PlayStation, Xbox vagy Battle.net fiókoddal. Ha mindezzel megvagy már csak annyi a dolgod, hogy ellátogatsz a Call of Duty League oldalára és az ott található streamek valamelyikét nézd és várd az ajándékokat. Ha szerencséd van, akkor te kapod a 10.000 báta kód egyikét!

Kép
Kép: Activision

A kulcsok mellett természetesen egyéb ajándékokat is kiosztanak, vasárnap a kódok mellett egy egyedi CDL-es kést is szerezhetünk, időszerűen kapunk garantált tematikus emblemeket és player cardokat, illetve a lenti videón is látható – egyébként tényleg nagyon tetszetős – Champs kozmetikai csomagot is. A játékok augusztus 29-én szombaton 18:00-kor, míg az augusztus 30-i vasárnapi döntő 20:30 veszi majd kezdetét.

A CDL döntőin a világ legjobb CoD esport csapatai – Atlanta FaZe, Dallas Empire, Chicago Huntsmen, London Royal Ravens – csapnak majd össze az 1,5 millió dolláros főnyereményért, így izgalomban biztosan nem lesz hiány!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva