Egyéb

Ennyi volt a Fortnite-nak iOS-en? | Epic vs. Apple kibeszélő!


Legújabb NextLevel adásunkban jól kibeszéljük az Epic és az Apple konfliktusát!

Jelenleg minden az Apple és az Epic Games körül forog, tech és gémer szférában legalábbis biztosan, ugyanis miután a játékkiadó megszegte az almások szabályzatát még jól be is perelte őket cserébe, sőt, a zömében fiatalok millióiból álló játékosközösségét is mozgósította különböző Apple-t lejárató eseményekkel. Az ügyben való eljárás még csak épphogy elkezdődött, de az Apple sokak szemében már most a elpusztítandó gonosszá vált.

Miről szól ez az egész? Kinek van igaza? Lesz még valaha Fortnite Apple készülékeken?

Minderre választ kaphattok a legújabb NextLevel kibeszélőnkből, ami során GameGeek Laci és Dani egy asztalhoz ülve beszélik át az eddig történteket és mondják el a véleményüket azokkal kapcsolatban!

A NextLevel kibeszélő műsorait sok-sok értékes perccel kibővítve akár meg is tudod hallgatni podcast formában is, amit megtalálhatsz Spotify-on, Google Podcast-on, illetve szinte az összes podcast applikációban. Ezeket az adásokat körülbelül 1-2 nappal a videók után töltjük fel, cserébe viszont egy jóval részletesebb beszélgetést kapsz!

Reméljük, tetszeni fog, ha pedig van véleményetek az balhéval kapcsolatban, akkor mindenképp írjátok azt le nekünk a videó alatti komment szekcióba!

PlayStation 5 vs. Xbox Series X – melyik lesz a jobb? | Dani és GameGeek Laci erre jutott!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva