Counter Strike

Az Imperial két játékosa, fnx és LUCAS1 is koronavírusos!


A csapat gyorsan le kellett, hogy fújja a szerbiai bootcampet.

A Globo Esporte információi szerint a Imperial CS:GO csapatából két játékos is pozitív COVID-19 tesztet produkált, így a brazil alakulat kénytelen volt idő előtt véget vetni szerbiai bootcampjének.

Az oldal úgy értesült, hogy az SK-val és a Luminosity-vel kétszeres Major-győztes fnx-ről, illetve az Immortals-szal Major-döntőt játszó LUCAS1-ról van szó. Utóbbi augusztus közepén érkezett jelenlegi csapatához és két hétig lettek volna Szerbiában, de ennek így most lőttek.

Az Imperial gőzerővel készül a szeptember 18-tól megrendezésre kerülő Tribo To Major elnevezésű dél-amerikai RMR tornára, ahol tovább lehetne gyűjtögetni a brazíliai Major-höz szükséges pontokat.

A csapat jelenleg 840 ponttal a harmadik helyen áll a dél-amerikai RMR rangsorolásban, jóval lemaradva az Isurus (1200 pont) és a BOOM (1600 pont) ötösétől. Az Imperial helyzete azért sem irigylésre méltó, mert csak az első helyezett kap meghívást a Major-re.

Update: a szervezet közleményben erősítette meg a két játékost érintő információkat, hozzátéve, hogy mindketten korábban kapták el a vírust, mivel még Európába utazásuk előtt produkáltak pozitív RT-PCR tesztet. Az írás szerint fnx és LUCAS1 is tünetmentes, jó egészségi állapotban vannak, így a bootcamp is csak a többi ember érdekében lett lefújva.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva