Counter Strike

cadiaN dudával ünnepelte a győzelmet – a Heroic nyerte az ESL One Cologne-t


A Vitality továbbra sem képes döntőt nyerni.

Tegnap este játszották az ESL One Cologne 2020 európai döntőjét. A 150 000$-t érő első helyért a Vitality és a Heroic maradt versenyben. A hatalmas meccsnek és papíron Vitality győzelemmel várt döntő azonban egészen mást hozott a szurkolók számára. A dánok különösebb nehézségek nélkül meg tudták verni a franciákat, akik egy pályát sem tudtak hozni.

A Heroic választhatott először pályát, ami Mirage lett, a legjobb pályája a dánoknak, a franciáknak viszont a legrosszabb. Itt a Heroic egy magabiztos 16:7-et hozott össze. Majd jött Inferno, amit a franciák választottak. A félidőt 8:7-re megnyerte a Heroic, majd a map szoros maradt, de a 16-os szám a dánok neve mellé került fel, a Vitality 13 kört hozott. Ezzel a vereséggel gyülekeztek a viharfellegek a franciák feje felett, ugyanis innentől kezdve 1 bukott pálya, és a Heroic megnyerte a döntőt. Érkezett is Nuke, amely mindkét együttesnek jó pályája, de már az első félidőt támadó oldalról 9:6-ra nyerték a dánok, a másodikban alig tudott kört hozni a Vitality. Ezzel pedig 3:0-ra nyert a Heroic világranglista kilencedikként a másodikként rangsorolt Vitality ellen.

stavn elsöprően uralta a döntőt számok tekintetében | hltv.org

MVP-nek stavn-t választhatnánk meg, de online versenynél nincs ilyen cím. Pedig számokban mindent elvitt, az AWP killekeket kivéve. A franciák üvöskéje “csak” 1.11-es ratinget tudott összehozni, ami tőle nagyon kevés. Mivel a Vitality játéka részben rá van építve, ha neki nem megy jól, az egész csapat szenved, tegnap is ezt láthattuk.

Az ünneplés sem maradhatott el, a Heroic volt az első dán csapat, aki ESL One-t nyert, ez eddig sosem jött össze egyik másik teljes dán ötösnek. cadiaN egy jó dudaszóval ünnepelte a győzelmet:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva