Gaming

Ennyire még sose szerettünk volna vikingharcosok lenni!


Már nem kell olyan sokat várni és elindul az a hajó.

Régóta rebesgetik már, hogy az Assassin’s Creed következő epizódja a viking mondavilágot fogja középpontjába állítani. Május elsején annak rendje és módja szerint a Ubisoft ezt hivatalosan is megerősítette, most pedig megnézzük azt, hogy a Cyberpunk 2077 mellett valójában miért is érdemes odafigyelni a széria legújabb darabjára.

A legnagyobb rajongók egy ideje már tudják, hogy a korábban bevált metódusnak megfelelően ennek a játéknak is egy főszereplője lesz, viszont a történet kezdetén rajtunk fog múlni, hogy nő, vagy éppen férfi lesz az illető. A játékidő hosszára szinte biztosan nem lesz majd panasz, hiszen az Evior névre hallgató karakterrel Britannia, Norvégia és Skandinávia gyönyörű helyszínein fogunk barangolni, miközben 3 nagyvárost is fel fogunk fedezni.

A Farmville kedvelői már előre örülhetnek, ugyanis az Assassin’s Creed Valhallában akár saját falunkat is létrehozhatjuk majd, amit úgy igazgathatunk, ahogy csak akarjuk. Természetesen az egészen epikus harcok a legújabb részből sem hiányozhatnak, amihez remek megszerezhető felszereléseket és praktikus képességeket egyaránt fogunk kapni.

Odin madarát ezúttal egy jóféle sas fogja pótolni, akire sokszor szükségünk is lesz, ugyanis a készítők ígérete szerint magasabb nehézségi szinten komoly kihívás lesz a keményebb feladatok teljesítése. Egyúttal a történelemben járatos játékosok is megkapják majd a magukét, hiszen a vikingekkel újraélhetjük majd Anglia megszállását és mi lehetünk majd azok, akik a sereg élére állva vezetik a legdurvább összecsapásokat.

Ahogy a Watch Dogs: Legion esetében, úgy itt is egy óriási világot fogunk kapni rengeteg teljesítésre váró fő- és mellékküldetéssel, úgyhogy már most biztosak vagyunk benne, hogy a november 17-én megjelenő epizóddal akár karácsonyig is el lehet majd kellemesen tölteni az időt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva