Call of Duty

Minden jel arra utal, hogy a Season 6-ban a föld alatt is lőhetjük majd egymást!


Ne felejtsd el érvényesíteni a jegyed!

A Modern Warfare és a Warzone jelenleg is tartó ötödik szezonja egy rég pletykált és kiszivárogtatott fícsört hozott a játékba, méghozzá a vonatot. A jármű igaz túlzottan nem rázta meg a játékot, de amolyan extraként remekül működik benne. Korábban viszont volt egy másik pletykált jóslat is, miszerint a verdanski harcok adott esetben a föld alá is áthelyeződhetnek, de ellenben a vonattal, ez még mindig nem kapott helyet a játékban.

Most viszont több dolog is arról árulkodik, hogy a Modern Warfare a Warzone-nal nagy eséllyel utolsó közös, hatodik szezonjában ez is elérkezik, aminek nagyobb súlya lehet majd mint a sokak számára csalódáskeltő gőzösnek.

Geeky Pastimes szúrt ki egy igen érdekes dolgot a Call of Duty League 2020 egyik promó anyagán, amiben egészen konkrétan egy metrólejárót pillanthatunk meg a Stadion mellett. Ezt a lejárót egyelőre egyáltalán nem találni a játékban, így szinte biztosan egy elejtett utalásról van szó.

A másik érdekesség, hogy a leakerek is megerősítették a dolgot, így ezzel és az Activision korábbi (emlékezünk csak vissza Captain Price a Season 4 előzetesének végén elejtett mondatára) és az aktuális utalgatásaival (a Season 5 Reloaded egyik beállított képén feltűnik egy metró lejárat) egészen biztosra vehetjük, hogy a szeptember végén – október elején kezdődő Season 6-ban a föld alá is lemehetünk majd.

Hogy ez mégis milyen hatással lesz magára a játékra, mennyire befolyásolja majd az endgame-et, ha a gázkör pont egy ilyen területre szűkül, még nem tudni, de nagyon reméljük, hogy az Infinity Ward fejlesztői részletesen átgondolták az újítást. A legvalószínűbb megoldásnak az tűnik, ha a metrókkal csupán “gyorsutazni” lehetne majd.

Kérem készítsék elő jegyüket vagy bérletüket, a kijáratnál ellenőrzést végzünk. Köszönjük!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva