Gaming

Október legkreténebb játéka már biztosan a Watch Dogs: Legion lesz!


Most megmutatjuk, hogy pontosan miért.

Ha te is azok közé tartozol, akik élnek-halnak a kellően elmeroggyant koncepcióval rendelkező játékokért, akkor szeptemberben a Serious Sam legújabb részét, októberben pedig a Watch Dogs: Legiont kell majd beszerezned. Mivel már nincs olyan sok idő hátra a megjelenésig, ezért összeszedtük nektek egy helyre, hogy mi mindent érdemes tudni róla.

Minden bizonnyal a széria legőrültebb epizódja lesz az október végén debütáló Watch Dogs: Legion, ami ketyósabbnál ketyósabb karaktereket fog felvonultatni, akiket játszi könnyedséggel szervezhetünk be a csapatunkba. Teljesen egyedi képességeikre nagy szükségünk is lesz, hiszen London még sosem volt ennyire nagy bajban, ugyanis a lakosságot teljes megfigyelés alatt tartják, az utcákon pedig bűnbandák kérnek cigit azért, mert mobilra kéne.

Szerencsére ismételten egy óriási játszóteret fogunk kapni, mivel a Watch Dogs legújabb része egy teljes mértékben nyílt világú akciójáték lesz, amiben rengeteg küldetés és egyéb tennivaló vár majd ránk. A játékmenet ennek megfelelően kellően változatos lesz és ismét csak rajtunk áll majd, hogy erőszakosan, végig lövöldözve teljesítjük-e az adott feladatunkat, vagy megpróbálunk taktikusan, olykor lopakodva boldogulni.

Ezzel nem feltétlenül kell majd egyedül próbálkoznunk, ugyanis a kooperatív módnak hála egyik ismerősünk is csatlakozhat a játékunkba. A Ubisoft persze több változatban is kínálja az október 29-én PC-re, XBOX ONE-ra és PlayStation 4-re megjelenő Watch Dogs Legiont, aminek Season Passa nem csak temérdek digitális jóságot ígér, hanem megkapjuk vele a franchise első részét is, ami különösen jól jön akkor, ha még nem volt szerencsénk hozzá.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva