Valorant

A G2 Esports pályát sem veszítve nyerte meg a LVL Clash 2 nevű Ignition Series-állomást!


Tovább hasít az európai szupercsapat.

Tegnapelőtt beszámoltunk arról, hogy győzelemmel kezdett, de a csoportkörben búcsúzott a need more DM a hétvégén megrendezett LVL Clash 2 nevű tornán. Az Ignition Series legújabb állomásaként funkcionáló versenyt végül nem meglepő módon a G2 Esports nyerte, amely továbbra is uralja az európai mezőnyt.

DeadFox nemrégiben adott ki egy közleményt, amelyben az elmúlt hónapokat (csapatokat, próbálkozásokat, illetve a Valorant scenet úgy általában) foglalta össze, itt röviden ő is szót ejtett a G2 Esports csapatáról.

Nagyon kevés jó kört látni, és majdnem mindenki az aimmal akar nyerni. Ott van pl. a G2, akiket nem bírnak megverni, mert olyan jók. Szerintem nem jók. 1 normális kör nincsen náluk megbeszélve, egyszerűen ők a legjobbak egyéni szinten JELENLEG és ennyi. Nagyon sok solo play van náluk, ami random, de mivel meglövik így nem probléma. Ha együtt is mennek akkor is teljesen káosz ami történik. Mind1, szerintem borzalmas, hogy ez a pro szint. Amerikában kicsit más, szerintem ha a G2 összekerülne egy Sentinels vagy TSM ellen, már nem nyernének.

A csoportkör eredményei – LVL Clash 2 (Liquipedia).

Bármi is legyen az igazság, az továbbra is tény, hogy a G2 ellenállást nem ismerve hozza a meccseket és sorban nyeri a tornákat. Július és augusztus hónapban összesen öt nagyobb európai verseny került megrendezésre, és mind az ötöt a G2 Esports húzta be.

  • Vitality European Open vs. Prodigy
  • WePlay! Invitational vs. fish123 (mostani Liquid)
  • Mandatory.gg Cup vs. Bonk
  • Allied Esports Odyssey vs. FunPlus Phoenix
  • LVL Clash 2 vs. Bonk
A rájátszás eredményei – LVL Clash 2 (Liquipedia).

A szervezet június 16-án jelentette be első játékosát, egyben csapatkapitányát, a 24 éves spanyol mixwell-t. Június 24-én előbb paTiTek, majd két nappal később pyth is szerződést kapott. Július 3-án megérkezett ardiis, de az ötödik ember, a belga Davidp bejelentésére egészen július 31-ig kellett várni.

Fontos megjegyezni, hogy ezek csak a hivatalos szerződtetések dátumai – a fenti ötösfogat július eleje óta együtt játszik. Változtatásra pedig úgy néz ki, hogy egy darabig még nem lesz szükség, hiszen ismét lehengerlő játékkal, vesztett pálya nélkül nyerték meg a tornát.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva