R6

Erre szükség lesz az új szezonban: új Mira stratégia Zero és Twitch ellen


Furcsának tűnhet, de hasznos.

Épp ingyenes hétvégéje fut a Rainbow Six Siege-nek, ugyanis jövőhéten végre érkezik az Operation Shadow Legacy.

Új szezon, új ingyenes hétvége: így tudjátok ti is kipróbálni az R6-ot!

Az új operátor Zero lesz, akinek az eszköze igencsak nagy nyomást fog a védőkre helyezni: a kilőhető, falon átfúródó gadget nem elég, hogy kameraként funkcionál, de még egy lövést is le lehet vele adni.

Nem véletlen, hogy a szezon egyik nagy vesztesének Mirát tartja többek között az egyik legszínesebb tartalommal rendelkező Youtuber, Get_Flanked:

Győztesek és vesztesek az új szezonban: így alakulhatnak át az erőviszonyok a Shadow Legacy-val

Az egyik játékos azonban kitalált egy olyan stratégiát, mely elsőre talán furcsa lehet, azonban jobban belegondolva simán működhet. Lássuk hogy counterelheted Twitch-et és Zerot!

Fel kell adnunk a C4-et a Proximity Alarmért cserébe első lépésként, majd mindkét pittyegő eszközt rátenni a csőre. Ez azt eredményezi, hogy Zero nem tudja kivenni sehogy sem (tekintve, hogy egy lövése van), de Twitch-nek is nehezebb: nem lehetetlen, de pont elég időt adhat a gadget védelme, hogy észrevegyük és hatástalanítsuk a Shock Drone-t. Nem épp erre találták ki a Proximity Alarmot, azonban a cél szentesíti az eszközt.

Zárásképp pedig mutatunk egy kamera kilövő helyet Banken:

Not too useful but you can shoot out the camera in top square from spawn if you spawn alley on bank from Rainbow6

Nem ez váltja meg a világot, de minél biztonságosabb helyről likvidálunk egy kamerát, annál nagyobb esélyünk van a körben nyomást helyezni az ellenfélre.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva