Call of Duty

A Black Ops: Cold War minden idők leggyönyörűbb CoD epizódja lesz!


A Call of Duty Black Ops: Cold War már biztosan a sorozat történetének legszebb része lesz!

Az NVIDIA végre leleplezte a legújabb szériás kártyáit, amik az ígéretek szerint egy teljesen új fázisába repítik majd a géminget. Az eddigieknél sokkal szebb látványt, jobb árnyékokat, magasabb, akár 8K-s felbontást és stabilabb képfrissítést hoznak, de ennek természetesen meg is lesz az ára. Az eseményen viszont nem csak a szavak, hanem a játékok is beszédesek voltak, ugyanis a Cyberpunk és a Fortnite mellett azt is megmutatták, hogyan fog festeni a legújabb Call of Duty PC-n ray tracinggel a legújabb kártyákkal, a látottak pedig magukért beszélnek.

Külön érdekesség, hogy az új kártyákkal a Reflex Lower Latency Mode is megérkezik, ami a lehető legminimálisabbra csökkenti az input lagot, ennek hála elképesztően gyorsan reagálhatunk majd a képernyő látottakra, de ez nyilván rajtunk is múlik majd (videó lentebb). Ezt a megoldást nem csak az új rész, a Cold War és a Warzone, hanem a Modern Warfare is megkapja majd, ami nem csoda, hiszen az eseményen azt is elárulták, hogy 30 millió eladott kópiával ez lett minden idők legsikeresebb CoD-ja.

A bemutatott anyag igaz a PC-s verzióból származik, de az újgenerációs konzolok is támogatni fogják a ray tracinget, így PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en is hasonló látványban lehet majd részünk, ami azt jelenti, hogy a sorozat történetében a Cold War lesz az eddigi leggyönyörűbb Call of Duty. Ami viszont az input lagot illeti minimalizálását biztosan csak Xboxon fogunk kapni, míg a Sony leginkább a haptikus visszajelzésre fókuszál.

Az új kártyáknak bizony borsos ára lesz: a legolcsóbb az RTX 3070 lesz, ezt körülbelül 150.000 forintért fogják vesztegetni, ezt követi az RTX 3080 a maga 210.000 forintos árcédulájával, de a csúcsot az RTX 3090 jelenti majd, ami közel fél millió forintért cserébe egészen brutális erőt ad majd (erről itt olvashattok többet).

És a fent említett Reflex Lower Latency, amivel egyértelműen az esportot támogatják leginkább:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva