Gaming

Itt a vége: a 4 milliárdért árult WB Games nem eladó többé!


Nem kell tovább aggódnunk a WB Games játékai miatt!

Az AT&T médiaóriás több hónapon keresztül tartotta lázban a gémer világot azzal, hogy áruba bocsátotta a Warner Bros. videojátékos divízióját. A WB Games portfóliójába többek között olyan címek tartoznak mint a Batman Arkham-széria, a Mortal Kombat, vagy Gyűrűk Ura-Lego-Harry Potter játékok elkészítési és kiadási joga, természetesen az ezeket fejlesztő stúdiókkal együtt. A 4 milliárd dolláros árszabásra természetesen nem minden kiadónak van kerete, így az Activision-EA-Take Two, de leginkább a Microsoft tűnt a legesélyesebb befutónak.

Óriási fordulat: a Mortal Kombat és Batman is Xbox exkluzív lehet!

Több hónapon át tartó kálvária végére az anyacég rakhatott most pontot, ami hosszas mérlegelést követően végül úgy döntött, hogy mégsem válik meg a videojátékos részlegtől – állítja legalábbis a Bloomberg a forrásaira hivatkozva.

A cég álláspontja ugyanis az, hogy a WB Games túlontúl értékes ahhoz, hogy túladjanak rajta. Erről nyilván kellő megerősítést is kaptak a legutóbbi Fandom eseményt követően is, ahol jó pár remek játékot mutattak be, amik szinte kivétel nélkül elnyerték a játékosok lelkesedését. Ehhez hozzácsapódik a még bejelentetlen, de biztosra vehető Harry Potter RPG (nagyjából 15 éve nem készült jó HP játék), illetve a koronavírus-járvány miatt hirtelen megugró játékeladási mutatók.

Hivatalos megerősítés ugyan még nem érkezett, de a DC Fandom sikerességét, illetve a Marvel csöndességét látva (a Marvel’s Avengers sem kap valami kiemelkedő reklámot) elmondható, hogy nagyon is van benne ráció, és ha nem szúrnak el nagyon valamit, akkor 2021 mozgóképes és videojátékos fronton is a Warner és a DC éve lehet. Bölcs döntés született hát!

A DC Universe összes sorozata HBO Maxra költözik!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva