R6

Nagyon ráférne már az erősítés: íme néhány buff lehetőség, amivel Glaz újra meta lehetne


Jelenlegi formájában nem jó az operátor.

Glaz nem találja a helyét a metában a tavalyi rework óta: a népszerűségi és győzelmi rátát is szemléltető grafikonon enyhén szólva nem foglal el előkelő helyet az orosz mesterlövész.

[R6S] Y5S2.1 Matrix Attackers

Nem véletlen, hogy felmerül időről időre a neve a közösség köreiben: bizony ráférne az erősítés, no de mégis hogy? Azt senki sem szeretné, hogy visszarakja a frusztráló mechanikát a Ubisoft (vagyis, hogy a hőérzékelős távcső folyamatosan elérhető legyen), így más irányba kell elmenni. Nos erre javasolt 50Fifty videós rajongótábora néhány ötletet, melyet össze is szedett a Youtuber az alábbi videóban:

Sok minden elhangzik, jó pár ismétléssel, de gyakorlatilag a három leglényegesebb a következő lenne:

  1. Beépített smoke: ez mindennél fontosabb és gyakrabban előkerülő. Glaz egyik nagy problémája, hogy unalmas: se gadget, se érdembeli másodlagos gadget választási lehetőség – muszáj mindig a füst gránátokat hozni. Ha lenne egy beépített (Capitaohoz hasonló) smoke lehetősége például a fegyverére szerelve, akkor amellett, hogy változatosabb lenne a másodlagos eszköz választás, végre kapna egy gadetet – ő az egyetlen operátor, akinek a fegyvere az eszköze is egyben (nyilván pontosabban a távcső, de ez akkor is kilóg a sorból).
  2. Erősebb puska: a OTs-03 kétségkívül fáj, azonban a visszarúgása pocsék a DMR-okhoz képest. Ha már a fegyvere az eszköze, akkor ott kezdődne a dolog, hogy ezt helyrehozzák és ne szálljon el a fegyver a képernyő tetejére, ha nem tartunk ellen.
  3. Érdemleges másodlagos opció: Kali, a játék másik mesterlövésze két machine pistollal is rendelkezik, míg Glaz eggyel sem. Esetében is ez lenne a minimum, de őszintén szólva ha kapna egy másodlagos SMG-t (leginkább a 11-est), akkor nem 0-24 a OTs-03 lenne a kezében – de tényleg, látott már valaki Glazt pisztolyt használni érdemben?! No igen…

Egyelőre Tachanka a soros rework terén, de reméljük, hogy Glaz is hamarosan sorra kerül.

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva