Gaming

Hamarosan 100 emeletes felhőkarcolókkal bővül a The Division 2 | PvE The Summit mód!


Remek játékmód érkezik a The Division 2-be!

A The Division első része – bárki bármit is mondjon – alapvetően nem volt egy rossz játék. Persze voltak vele problémák, például hamar repetitívvé vált, vagy hogy a játék a végére teljesen kiüresedett, a hangulata viszont, amit a New York-i karácsonyi díszítésű és hólepte utcái, vagy a telefonokból megismert apróbb történetek árasztottak magukból még így is el tudták vinni a hátukon. A fejlesztők is érezték, hogy ez így nem lesz elég, ezért különböző kiegészítőkkel és játékmódokkal – Underground, Survival – próbálták feldobni, amik aztán olyannyira jól sikerültek, hogy a The Division 2-be is ezeket a játékmódokat várják vissza leginkább.

A The Division első évében a fejlesztők ígérete szerint leginkább történetre fókuszáló DLC-k érkeztek, mostantól viszont komplett játékmódokat tartalmazó kiegészítők lépnek előtérbe, aminek első zászlósa az izgalmas PvE harcokat hozó The Summit lesz. 

A játékmódban egy 100 emeletes felhőkarcolót kell megmásznunk úgy, hogy minden egyes szintet ki kell takarítanunk, illetve teljesítenünk kell egy adott feladatot. Takarítás alatt természetesen az ellenséges katonáktól való kipucolást értem, amit a küldetésekkel együtt minden nekifutásra teljesen véletlenszerűen generál majd nekünk a játék. Minden szint végén remek loot lesz a jussunk, de a legjobbakat 10 emeletenként fogjuk tudni megszerezni, persze ha sikerül eltennünk láb alól az azt őrző bosst. Itt viszont nem csak egzotikusabb cuccokért megy a harc, hanem a checkpointért is, ugyanis ha elhalálozunk, akkor a következő nekifutást innen kezdjük majd. A játékmód teljesen PvE lesz, amibe négyfős csapatba verődve, vagy akár egyedül is fejest ugorhatunk.

A The Division 2-ben most egy 100 emeletes felhőkarcolóban indul a harc

Azt egyelőre nem tudni pontosan, hogy mikor érkezik (hamarosan), a nyílt teszt viszont szeptember 4-én veszi kezdetét, amiben kizárólag a Warlords of New York kiegészítővel rendelkező PC-s játékosok vehetnek részt. A The Summit-ot minden játékos ingyenesen megkapja, akinek megvan a WoNY DLC.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva