Gaming

Itt jön a Super Mario Battle Royale, méghozzá a klasszikus Mario köntösben!


Idén töltötte 35. születésnapját Mario, ennek örömére jön egy kis battle royale móka!

Már legalább egy éve, hogy temetik az egyébként egészen új battle royale műfaját, az igazság viszont az, hogy sosem volt ennyire népszerű még semmi, sőt, egyre többen kapnak rá a “ki marad a végén” formulára épülő kompetitív mókára. Szinte már minden valamire való kiadónak ott virít a portfóliójában egy ilyen cím, és bizony még a Nintendo sem akar kimaradni a maga megoldásaival, viszont a többi céggel ellentétben, ők jóval kreatívabb játékokat adnak a műfajnak a folyamatosan szűkülő körre épülő lövöldözésnél.

Ilyen volt a Tetris 99 és ilyen lesz az október 1-én megjelenő Super Mario 35 is, ami alapvetően egy klasszikus Mario-ba öltött battle royale játék egy “kis” csavarral.

A Mario 35 hasonló alapokon nyugszik mint a Tetris 99, esetünkben viszont 34 másik játékossal kell megmérkőznünk. Mindenki a saját pályáján játszik – méghozzá a klasszikus Mario stílusban, viszont minden egyes kiütött ellenfél valaki másnál bukkan fel, és ahogyan a Tetris BR-ben, úgy itt is négyféle stratégia között váltogathatunk, azokkal fókuszálva támadásainkat. Aki pedig a végére egyedüliként talpon marad, az nyer.

A 35-ös szám sem véletlen, ugyanis Mario idén ünnepli 35-ik születésnapját, így a mai napon tartott Nintendo Direct kizárólag róla szólt. A játék október 1-én jelenik meg teljesen ingyenesen kizárólag Nintendo Switch Online tagsággal rendelkezők számára, és egészen 2021. március 21-ig lesz elérhető.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva