Gaming

A The Witcher 3 megjelenik az új generációra is, és elképesztően fog festeni!


A Cyberpunk mellett a The Witcher 3 is megjelenik Xbox Series X-re és PlayStation 5-re!

A The Witcher harmadik felvonása idestova öt évvel ezelőtt jelent meg, de a mai napig töretlen népszerűségnek örvend. Nem csoda, hiszen olyan játéktörténelmi mérföldkővé vált, amit még hosszú-hosszú évekig fogunk megismételhetetlen példaként emlegetni, főleg úgy, hogy azóta sem sikerült még senkinek hasonló sem alkotnia. A játékot készítő CD Project Red viszont nem elégszik meg ennyivel és úgy döntöttek,

hogy a világ legambíciózusabb játékának ígérkező Cyberpunk 2077 mellett Ríviai Geralt kalandjának befejező részét is elhozzák az év végén megjelenő újgenerációs konzolokra. 

A feljavított port 2021-ben jelenik majd meg, és szinte minden fontosabb újgenerációs funkciót megkap, gondolok itt a ray tracingre, a bitang gyors betöltésre, a nagyobb felbontásra (4K?) és remélhetőleg a magasabb képfrissítésre, amiknek köszönhetően konzolon soha nem látott pompában fog tündökölni. A hírről a lengyel stúdió PR menedzsere, Radek Grabowski számolt be először Twitteren.

Jó hír továbbá, hogy a Cyberpunkhoz hasonlóan a The Witcher 3 újgenerációs kiadását teljesen ingyen megkapják azok, akik rendelkeznek egy PS4-es vagy Xbox One-os kópiával, de akiknek nincsen meg – vagy csak ezzel szeretnék támogatni a CD Project munkáját – azok külön megvásárolhatják majd kifejezetten egy PS5 – Xbox Series X kiadás formájában, ami szinte biztosan nyomott áron kerül a boltokba.

Ha kíváncsi vagy, hogy mégis milyen látványra számíthatsz a feljavított The Witcher 3 esetében, akkor érdemes lehet ránézned az alábbi videóra, ami igaz, egy PC-s modnak köszönheti a ray tracinget és a 4K-t, nagyjából viszont ez áll a legközelebb ahhoz, amilyen lesz majd.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva