Hearthstone

Történelmet írtunk? Ez minden idők egyik legbalanszosabb metája, nincs tier 1-es deck


Ismét megnézte a VS, hogyan alakult a meta.

Újabb hét, újabb VS meta jelentés, azonban az eddiginél több izgalom: elképesztő időket írunk, lássuk is hogy alakultak az erőviszonyok!

A legnépszerűbb paklik

Már a népszerűségi grafikon alapján is érezhető az, hogy a Blizzard jó munkát végzett: Valeera a legnépszerűbb Class a maga 16.6%-ával (nagyjából fél százalékot esett a múlt heti álláshoz képest), utána viszont egymás hegyén-hátán a Paladin-Hunter-Druid-Mage-Priest-Demon Hunter hatos, inkább csak ezután láthatunk 1-1 törést. Paklik terén változatlan a helyzet: az Aggro Rogue nagyjából 1 százalékot veszített népszerűségéből, de továbbra is első ilyen téren, a Pure Paladin szintén bő egyet, de tartja második helyét, míg a Guardian Druidra kezdenek visszatérni az emberek, egy százalékos előrelépés és továbbra is harmadik hely tapasztalható.

A legjobb paklik

A tier listán látszik tökéletesen, hogy mennyire ügyesen balanszolt a Blizzard ezúttal: egészen konkrétan 0 pakli van tier 1-ben, nincs 52% győzelmi ráta feletti deck, ráadásul nem kevesebb, mint 8 (!) Class is befért tier 2-be. Tekintve, hogy jó pár lapon változtat a kiadó, a következő meta jelentés teljesen máshogy nézhet ki:

18.2-es patch: 5 lapon is változtat a Blizzard, jön a Battlegrounds party és sok újdonság

A deckeket ezen az oldalon érhetitek el!

Matchupok

Nem kell aggódni semmiféle dominanciától: a Face Hunter van a csúcson, azonban több rossz matchuppal is rendelkezik. Resurrect Priest, Pure Paladin, Soul Demon Hunter és a Gibbering Druid is neccesen nyerhetőek, így nagyjából esélytelen, hogy túl erőssé váljon a koncepció – jó kérdés, hogy a fentebb említett változtatások vajon megtörik-e ezt az egyensúlyt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva