Call of Duty

Íme mozgás közben a Cold War Multiplayer módja – kikerült egy játékmenet videó!


Így néz ki menet közben a Cold War többjátékos módja!

A Cold War-t már az ág is húzza, noha ezzel most nem a játék minőségére reflektálnék, sokkal inkább a játékot övező óriási szivárogtatási hullámra. A játék megjelenését megelőző minimum fél évben szinte mindent megtudtunk az akkor még hivatalosa bejelentetlen új Call of Duty epizódról, így az Activision tarsolyában aligha maradt ellőhető puskapor. Ettől függetlenül a játék minimum “okés” lesz, de az eddig látottak alapján még az is megeshet, hogy az egyik legjobb felvonása lesz a szériának, igaz ahhoz azért sok-sok lécet kell majd megugrania.

Mozgás közben a játékot leghamarabb a nem is olyan sokára kezdődő béta teszt során láthatjuk – gondolhattuk -, viszont tegnap este a játék alfatesztelésébe is bevont DougIsRaw streamer “véletlenül” 7 teljes percen keresztül játszott úgy a játékkal, hogy nem vette észre az élő streamet.

Az adást természetesen az Activision emberei – mondhatni – időben kiszúrták és gyorsan le is lőtték, de így is elegen látták ahhoz, hogy egy-két nézőnek sikerüljön kimentenie pár percet belőle. Az anyag a korábban kiszivárgott Miami NightClub pályán játszódik és megállapíthatjuk, hogy a látványon, illetve pár menübéli apróságon kívül sok változást nem láthatunk – kicsit talán Treyarch-szerűen árkádosabban működnek a fegyverek, talán.

Persze ez még csak egy alfa játékmenet, így a hamarosan kezdődő bétában várhatóan több újdonsággal és ehhez képest is több változtatással fogunk majd találkozni, ezért messzemenő következtetéseket nem érdemes még levonni. A béta kezdetéről hivatalosan sokat nem tudni még, azt viszont igen, hogy a PlayStation 4 játékosok hamarabb vethetik magukat bele, mint bárki – köszönhetően az Activision-Sony kollaborációnak.

Te mit gondolsz a fent látottakról?

Ajándék kozmetikai csomagot kaptak a PS Plus tagok! | Modern Warfare & Warzone

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva