Counter Strike

HenryG váratlan bejelentést tett: visszavonul a kommentátori munkától!


Hat év, tíz Major és több, mint 150 verseny után hozta meg a döntést.

Henry “HenryG” Greer bejelentette visszavonulását a közvetítéseket illető munkaköreitől, ugyanis jelenlegi munkája már nem tette boldoggá és új kihívások elé szeretne nézni.

A 32 éves brit kommentátor elmondta, hogy elege lett a könyörtelen munkarendből és abból, hogy a közvetítések sem fejlődtek már. Minderről a DBLTAP-nek vallott, de az interjúban még sok más dolog is szóba került.

Elárulta, hogy a júniusi szexuális zaklatási vád (amiről továbbra is azt állítja, hogy kacsa) is nagy szerepet játszott abban, hogy előbb letegye a mikrofont, mint ahogy azt eredetileg tervezte.

A jövőjét illetően azt mondta, hogy most egy nagyszabású projektbe fog belevágni, ami a CS:GO közösség számára is jelentős lesz. Erről további információkat szeptember 7-én este 20:00-kor fog majd megosztani.

HenryG a kommentátori munkát 2014 végén kezdte el, mégpedig a Gfinity G3 stáb részeseként. A rá következő évben összeállt Sadokist-tal, akivel kiváló párost alkottak és nagy népszerűség övezte munkájukat.

A Liquipedia szerint HenryG 2020 közepéig több, mint 150 eseményen vett részt, benne az elmúlt tíz Major-rel és még számos nagyrangú versennyel. Ebben a munkakörben utoljára május végén láthattuk, mégpedig a Gamers Without Borders elnevezésű jótékonysági rendezvényen.

Borítókép: BLAST Pro Series Copenhagen 2019 (HLTV)

Ezt már olvastad?

Visszatért kolor és Aaron-hoz hasonlóan ő is spanyol szervezetnél folytatja!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva