Fortnite

Egy hét és jön az NGES Fortnite kupája: Sweet és Zackey csatornáján követhetitek a versenyt!


Ismerjük meg röviden a két játékost!

Jövőhét szombaton startol a Nemzeti Gaming és eSport Sportági Szövetség által szervezett Stay & Play Gamer Cup, Fortnite-tal indítunk:

Stay & Play Gamer Cup II: 2×75 000 forintos pénznyereménnyel jön a Fortnite, így nevezhetsz!

Ennek kapcsán már tavasszal is felkért a szövetség egy streamert, akinek a csatornáján lehetett követni a meccseket – akkor Sunn fogadta el a meghívást, most azonban két új influencer debütál a kupán. Ismerjük meg őket röviden!

Zackey

Hajdú Krisztián “Zackey” a Salamander játékosa rendkívül fiatal, mindössze 16 éves, de máris több, mint 32 000 követővel rendelkezik Twitch-en: az ő csatornáját itt érhetitek el. Ha szeretnétek jobban megismerni, akkor az Instagram vagy épp a Facebook oldalán tehetitek meg, ha pedig egyszerűen kíváncsiak vagytok, hogy milyen tartalmakat szokott gyártani Youtube-ra (ahol több, mint  20 000 feliratkozója van!), akkor ezt ezen a linken éritek el.

Forrás: instagram.

Sweet

A 19 éves Juhász Bence “Sweet” az iPon THR játékosa, szinte pont ugyanannyi követője van Twitch-en, mint Zackey-nek: bő 33 000 – az ő csatornáját ide kattintva nyithatjátok meg. Az Instragramját itt éritek el, Twitterét pedig ezen a linken. Gyakran vesz részt versenyeken, több kiemelkedő eredménye is van már, melyeket szintén a csatornáján böngészhettek végig.

Forrás: instagram.

Egy hét múlva tehát pontban 14:00-kor kezdődik az első játéknap: ha részt venni nem is tudsz valamiért, az említett két streamer csatornáján tudod követni az eseményeket!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva