Gaming

Ingyenes és végtelenül pörgős FPS-játékkal vár az Epic Games Store!


A tősgyökeres Quake és Unreal Tournament fanok nagyon fognak neki örülni.

Ahhoz már legtöbben hozzászokhattak, hogy az Epic Games Store csapata rendszeresen ad remek játékokat teljesen ingyen, ami ezen a héten is igaz, következő héten pedig még tovább emelik a tétet. Előtte viszont még megleptek minket egy ingyenesen játszható FPS-játékkal is, ami a legendás arena shooterek kedvelőit fogja leginkább magába szippantani.

Ez a teljes mértékben platform-exkluzív Diabotical, amiben tojás alakú robotokkal lőhetjük halomra egymást, viszont egy sokkal szerethetőbb, színesebb és ebből fakadóan aranyosabb világban, mint például a Quake, vagy az Unreal Tournament esetén. A játékot fejlesztő GD Studio fejlesztői nem titkoltan ezzel egy rendkívül szórakoztató online lövöldét szerettek volna letenni az asztalra, amivel kisebbek és nagyobbak egyaránt kellemesen tölthetik el az időt.

Ehhez kapunk rengeteg tartalmat is, hiszen a Diaboticalban összesen 30 játszható pálya és több mint 15 (!) játékmód kap helyet, amit a legtöbb népszerű FPS-ben (khm, Valorant) is szívesen viszontlátnánk. Egymás henteléséhez pedig minden rendelkezésre áll, ami egy jó arena shooterhez kell, azaz kapunk változatos fegyvereket, végtelenül gyors mozgási lehetőségeket, valamint rendkívül jól testreszabható karaktereket is.

Természetesen nem hiányozhat a játékból a Battle Pass sem, aminek ingyenes és fizetős változatával rengeteg kozmetikai cuccot tudunk megszerezni. Mindezek fényében kíváncsian várjuk, hogy a játékosok mennyire fognak rácsúszni a Diaboticalra, ami vadiúj jövevényként még akár egy komolyabb rajongóbázist is kiépíthet magának.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva