Gaming

Három dolog, ami xQc sikerét okozta a Twitch-en

ujsagiro - 4 éve Címkék: streamer, twitch, xqc,

XQc az egyik leghíresebb streamer a Twitch-en, persze a sikernek volt néhány komponense, amelyek nélkül nem tartana itt, ezekről beszélt nemrég, közve

Volt profi Overwatch játékos lévén volt már pár ismerőse ebben az iparágban, xQc bevallása szerint az első nézőit a Sinatraa nevű profinak köszönheti, aki jelenleg a Sentinels Valorant cspaatában tevékenykedik. Ő adta meg xQc-nek a kezdő löketet, ami akkoriban 125 körüli nézőszámot jelentett.

Ezután összekerült a platform egyik régi nagy alakjával, TimTheTatmannel, akinek jelenleg 5,5 millió követője van. Együtt játszottak, aminek köszönhetően xQc elérte az 1500 körüli nézőszámot. Az utolsó nagy lökést az jelentette, amikor hivatalos Twitch-partnerré vált, ekkor kapta meg a feliratkozás gombot, az első napján 13 feliratkozót gyűjtött.

Elmondható tehát, hogy az ismerősei, barátai segítettek neki eljutni idáig, a kollaborációknak köszönhetően ismerték meg sokan. Persze ez valószínűleg nem sikerült volna, ha a tartalmával nem tudná lekötni a nézőit.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva