Gaming

Ingyen játszható battle royale varázsló párbaj, amit még Harry Potter is megirigyelne! – Megjött a Spellbreak!


Egyedül és barátokkal együtt is hatalmas fun.

A tegnapi nap folyamán már meséltünk nektek arról, hogy az Epic Games Store csapata igencsak odalépett a gázpedálra, hiszen az Into the Breach mellett már egy rendkívül hangulatos arena shooter is ingyenesen elérhető az áruházukban, amit az FPS-rajongók fognak a leginkább szeretni. Ezzel egy időben azonban kaptunk egy varázslatos világba elkalauzoló akció-szerepjátékot a Spellbreak képében, amit most be is mutatunk nektek.

A Proletariat fejlesztőcsapatának teljesen ingyen játszható játékában egy-egy harci mágust fogunk alakítani, aki különböző varázskesztyűk felvételével tud új támadási lehetőségeket és veszélyes varázslatokat elsajátítani. Mivel ugyebár karakterünknek két keze van, ezért ez remek lehetőséget ad arra, hogy a 6 varázstípus (ami a tűz, a jég, a villám, a méreg, a szél és a kő) kombinálásából olyan durva kombókat rakjunk össze, mint egy pusztitító tűzvihar, vagy éppen egy elektromossággal átitatott méregfelhő.

Minden meccs előtt rajtunk áll, hogy milyen classt választunk magunknak, amikkel – az előbb felsorolt típusokhoz kapcsolódva – szintről szintre egyre jobb képességeket oldhatunk fel. Erre szükségünk is lesz, hiszen a többi battle royale játékhoz hasonlóan itt is csak az nyerhet, aki a legjobbnak bizonyul mindenki közül – bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy solo és duo még nincs a játékban, csak a 3 mágussal operáló squad, így az se mindegy, milyen társak vannak mellettünk.

Ebben sokat segíthet viszont az, hogy egyik játékplatformról a másikra is egyszerűen átviheted a játék során megszerzett eredményeidet és a crossplay azt is lehetővé teszi, hogy a PC-játékosok egyszerre játszhassanak a PlayStation 4-es, az XBOX ONE-es és a Nintendo Switches ismerőseikkel. Ezek után mindenkit arra tudunk bíztatni, hogy próbálja ki a Spellbreaket, aminek kell időt hagyni a kitanulására – hiszen például extra felszereléseket és ütős rúnákat is fel lehet venni egy-egy meccs közben -, de utána rendkívül sok kellemes pillanatot fog okozni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva