Gaming

Teljesen ingyenes online túlélő lövöldével térnek vissza a HALO egykori fejlesztői!


A Scavengers igencsak ígéretes alkotásnak néz ki.

Egyre inkább úgy néz ki, hogy az elkövetkező időszakban rengeteg ingyenes játékkal múlathatjuk majd el az időt, hiszen nem elég, hogy az Epic Games Store-ba megérkezett a végtelenül pörgős shooter arénának számító Diabotical és az intenzív varázsló párbajokkal kecsegtető Spellbreak, hamarosan a HALO egykori fejlesztői is megérkeznek legújabb alkotásukkal. Ez pedig nem lesz más, mint a Scavengers, aminek szeptember 18. és 20. között tartó technikai tesztjére a hivatalos oldalon már bárki jelentkezhet.

A készítők egy igazán érdekes koncepció szerint alkották meg a lövöldéjüket, hiszen az elmondásuk alapján egy részben túlélő, részben kompetitív és még egy picit kooperatív felfedező játék is lesz, amiben a csapatmunkán lesz a legnagyobb hangsúly. Utóbbiból kiindulva mindenki akkor jár majd a legjobban, ha a tehetségesebb ismerősei közül válogat társat magának, különben sokszor eléggé izzasztó lesz a játékon belüli feladatok teljesítése.

A Scavengers ugyanis egy PvEvP hibrid lesz, amiben az ellenséges csapatokkal ugyanúgy meg kell küzdeni, mint a nyílt világ félelmetes teretményeivel. Ehhez szerencsére mindent megadnak nekünk, amire szükségünk lehet, hiszen karakterosztályokra alapozva temérdek különleges képességgel és fegyverrel vehetjük fel a harcot a ránk törő veszélyforrásokkal.

Természetesen a fejlesztők pontosan tudják, hogy rendszeresen kijövő újdonságokkal kell időről időre megmozgatni a mai játékosokat, ezért több szezont is terveznek, amiben vadiúj küldetéseket, játékmódokat, karaktereket és egyéb extrákat fogunk kapni. A Scavengers korai hozzáférésű változatát egyébként már 2021 elejére ígérik PC-re, PlayStation 4-re és XBOX ONE-ra, de megkockáztatjuk, hogy a következő generációs konzolokra is el fogják hozni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva