Counter Strike

HenryG és Kassad építik újjá a Cloud9 csapatát


Erős nevekkel támad az amerikai szervezet.

Nagy változások következtek be a Cloud9 csapatában a napokban. A szervezet úgy döntött, hogy a CS:GO csapatukat eladják:

A Cloud9 vezetői döntöttek: eladják a CS:GO csapatot!

Emellett szintén friss bejelentés volt, hogy HenryG visszavonul a kommentátorkodástól, ám azt ígérte, hogy a CS:GO világától nem marad távol. Nem kellett sokáig várnunk a nagy bejelentésére, tegnap este érkezett a hír, hogy a Cloud9 ügyvezetőjeként folytatja a népszerű caster. Első döntéseként pedig megtette Kassadot coach-nak a csapathoz:

Az új felállást a szerb edzővel közösen fogják összehozni. Kassadot a világ egyik legjobb coach-a ként tartják számon, az ő szakértelmével sem lesznek problémák. HenryG nagyon pozitívan tekint a jövőbe, szabad kezet kapott, egy interjúban pedig megemlítette, hogy a “bukás egyszerűen nem opció”. Több nagyágyúval is tárgyalnak, de egyelőre semmi konkrétumot nem árult el. Nem lesz egyszerű dolga a semmiből egy top 10-es CS:GO csapatot felépíteniük, de mindketten bíznak magukban.

Kassad is úgy érzi, hogy egy remek projektbe vág bele. A dexerto.com-nak azt mondta, hogy az előző hónapokban csalódott volt, mert nem igazán talált magának megfelelő csapatot. Április óta volt szabadon igazolható, most úgy érzi, célba ért.

Forrás: dexerto.com | borítókép: hltv.org

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva