Call of Duty

Íme, a legritkább skinek a Modern Warfare-ben és a Warzone-ban


A nagy részüket már meg sem lehet szerezni. Itt van tíz a játék legritkább kinézetei közül.

UDT Ghost

Ő az egyik legnépszerűbb operátor a Warzone-ban. A skin feloldásához meg kell venni a Modern Warfare 2 Remastered kiadását, és néhány jutalom mellett ezt is megkapjuk.

Marsh Demon

Krueger ezen kinézetének a megszerzéséhez könyvet kell vásárolni, egészen pontosan a Making Call of Duty: Modern Warfare című műről van szó. Ez az egyik legkülönlegesebb mód arra, hogy az ember skint szerezzen a játékban.

True Victory

Ennek a megszerzéséhez fel kell oldani D-Day-t, amihez a kampány módban kell eljutni egy darabig. Ezután egy Modern Warfare-s Mountain Dew’s Amp Game Fuel dobozáról kell beírni egy kódot a fiókunkban, hogy feloldjuk a skint.

The Woodsman

Wyatt ezen skinje nagyon hasonlít Joelre, aki a The Last of Us egyik karaktere. A kinézetet azok kapták meg, akik jó időben voltak PlayStation Plus előfizetők.

Valentaur

A második szezonban lehetett megvásárolni 1100 CP-ért, Valentin-napkor.

Bushranger

Ez a skin az Outback bundle része, amit 1800 CP-ért lehetett megvenni az ausztrál bozóttüzek idején. Ebből minden bevételt a tűzvész megfékezésére szántak.

Snow Force

Bale-nek ezt a skinjét az első szezon során lehetett megvásárolni, karácsonykor.

Solstice

Ahogy az előző kinézetet, ezt is az első szezon karácsonyakor lehetett megvenni, csak ezt Thorne-ra.

Dark Vision

Ghost ezen kinézetét csak a második szezonban lehetett megszerezni, és akkor is kihívásokat kellett hozzá teljesíteni a játékon belül.

Dune Hunter

Az első szezonban lehetett hozzájutni Mara Dune Hunter nevű skinjéhez, ehhez kihívásokat kellett teljesíteni. A ritkasága abból fakad, hogy nagyon a játék kezdetén lehetett csak megszerezni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva