Gaming

Az Xbox miatt előbb jelenik meg az Assassin’s Creed Valhalla!


Kicsit előrébb hozták az új asszaszin kaland megjelenését!

A Microsoft az utóbbi napokban komolyan felpörgette az eseményeket; bemutatta a már agyonpletykált olcsósított újgenerációs Xboxot, a Series S-et, elárulta a konzolok árazását, az EA Play-el kibővítette a Game Pass-t, és még egy utolsó Xbox Inside adással is készülnek, ahol az ígéretük szerint még több újdonsággal készülnek.

Mindennek tetejébe a Ubisoft is bejelentette, hogy az Assassin’s Creed Valhalla az Xbox Series X|S megjelenésének köszönhetően az eredetileg kitűzött premier előtt egy héttel fog megjelenni, ami így azt jelenti, hogy a vikinges asszaszin móka november 17. helyett, november 10-én kerül a boltok polcaira.

Az előrehozott megjelenés természetesen az összes célplatformot érinti, így az új Xboxok mellett PC-re, Google Stadiara és PS4-re is akkor jelenik majd meg – a PlayStation 5 viszont az ismeretlen megjelenési dátuma miatt nincs köztük. A Ubisoft azt is hangsúlyozza, hogy azok a játékosok, akik a jelen generációra vásárolják meg a játékot, ingyenes frissítést kapnak majd az új generációra, nem kell újból megvenniük azt, sőt, a Take Two-val ellentétben egy ideig még árat sem fognak emelni.

Ha szeretnél még hasonló híreket olvasni, akkor érdemes lehet csatlakoznod a Facebook csoportunkhoz:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva