Gaming

Brutális méretűre nő a Game Pass, hamarosan az EA Play is a részévé válik!


A Game Pass kínálata egyre csak nagyobbra hízik, aminek bizony nagyon örülhetünk!

A Microsoft egy komolyabb szivárgás következtében meglehetősen elegánsan leplezte le az olcsósított lemezmeghajtó nélküli Xbox Series S-et. A masinát tagadhatatlanul az Xbox Game Pass-ra tervezték, konkrétan lesz is egy olyan vásárlási konstrukció, amivel már kapásból előfizetéssel vihetjük haza – ennek magyar részleteit homály fedi, de külföldön 2 éves fix Game Pas előfizetés ellenében egy baráti havidíjért cserébe a miénk lehet, nagyjából úgy, ahogyan anno az Xbox One S All Digital esetében is történt.

A Game Pass kínálata pedig egyre csak bővül, amibe az idei év egy későbbi szakaszában becsatlakozik az EA Play is, ami azt jelenti, hogy változatlan havidíjért cserébe 60 Electronic Arts játékot megtaláljuk majd a kínálatban – még a legfrissebben megjelenőket is. 

Ez azt is jelenti egyben, hogy a Fifától kezdve, a Battlefield-en és a Sims-en át a Mass Effect-ig szinte az összes nagyobb EA címmel-sorozattal játszhatunk, akár a mobilunkon is – hála a Game Pass-ba épített xCloud streamingnek. Az EA Play viszont kizárólag az Ultimate előfizetők számára lesz elérhető, aminek havidíja ezek után sem fog emelkedni.

Jól olvassátok; pár hónap múlva a buszon-metrón-vonaton, vagy a WC-n ülve is lőhetjük egymást az Apex Legends-ben, kaphatunk ideggörcsöt a Fifától, esetleg élhetjük másik életünket a Simsben, de felfedezhetünk más világokat is a Mass Effect-Dragon Age sorozatokban. 

Ezen felül exkluzív hozzáférést kapunk a kiadó legfrissebb sportjátékaihoz is (Madden-FIFA 21), amikkel megjelenésük után 10 órát teljesen ingyen játszhatunk majd. Ennek fényében kicsit más megvilágításba kerül az EA legutóbbi – nem túl népszerű – akciója, mikor is “próbaként” reklámokkal tűzdelték tele a szinte frissen megjelent UFC 4-et. A Game Pass üzlet részleteiről semmit sem tudni, így nem ismeretes, hogy a Microsoftnak mennyibe kóstált mindezt összehozni, az viszont egészen biztos, hogy a demózott játékbéli reklámblokkokkal az EA sokkal többet nyerhet így, mint egyedül a saját eladásaira támaszkodva – ami persze még így sem épp a legetikusabb dolog.

Az EA nem egyszerűen lehúzza a játékosokat, de még pénzzé is teszi őket!

Pontosan nem tudni, hogy mikor egyesülnek a szolgáltatások, de közel biztos, hogy az új Xboxok megjelenésére lőhető be, ami így november 10-ét jelent. Mivel a Game Pass Ultimate ára nem növekszik, így amondó vagyok, hogy ajándék lónak, ne a fogát nézd – örüljünk hát, ugyanis az EA tarsolyában is akad egy-két olyan gyöngyszem, amiért már megéri előfizetni. Kíváncsian várom, mit húz legközelebb elő a Microsoft a tarsolyából, ugyanis lapul még ott egy s más.

Ha szeretnél még hasonló híreket olvasni, akkor érdemes lehet csatlakoznod a Facebook csoportunkhoz:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva