Counter Strike

GuardiaN készen áll a visszatérésre, állítása szerint élete egyik legjobb formájában van


A szlovák AWP-s kész a visszatérésre, mert lezáratlan ügyei vannak a játékkal.

Ladislav “GuardiaN” Kovács az egyik legikonikusabb CS:GO játékos. Nyolc MVP medál fűződik a nevéhez, illetve hatszor került be a hltv.org évi top 20-as listájába. A jelenleg 29 éves player 2013-tól 2017-ig a Na’Vi csapatát erősítette, majd továbbállt a FaZe-hez, ahonnan 2019 őszén lépett le. Ez idő alatt 17 nagy LAN-t nyert meg, de egy Major győzelemmel továbbra is adós magának.

GuardiaN csapatot keres, hogy végre Majort nyerhessen | hltv.org

2019 végén rövid időre visszatért a Na’Vi-hoz, ám a gyenge teljesítménye miatt kispadra ültették, és Perfecto-t hozták be a helyére 4 hónap játék után. GuardiaN a dexerto.com-nak adott interjújában jelentette be, hogy

“készen áll visszatérni, hogy a legmagasabb szinten versenyezzen”

Állítása szerint az utóbbi időben éjjel-nappal az egyéni teljesítményén dolgozik, ami számára inkább pszichés harc volt. Rengeteget játszott az FPL-ben, aminek köszönhetően újra magabiztosan forgatja az AWP-t is. A saját formáját jelenleg az ELEAGUE Boston Majorhöz hasonlítja, ahol 1.24-es ratinggel végzett. Ám a döntőben a Cloud9 megverte őket, így tovább kell várnia addig a bizonyos Major győzelemig.

A veterán AWP-s azt mesélte, hogy nem fog az első adandó lehetőségre igent mondani, meg fogja válogatni a felkéréseket. Megemlítette a “major-átkot” is. Mivel eddig három döntőt játszott és mindannyiszor a rövidebbet húzta, győzelemre éhesen érkezik vissza. GuardiaN ugyanis korábban azt mondta, hogy addig nem akasztja szögre az egeret, amíg nem nyer egy Majort.

Forrás és borítókép: hltv.org

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva