Gaming

Egy fontos karakter tér vissza a Watch Dogs: Legion-ban!


Nem feledkeztek meg róla sem!

A Ubisoft marketingesei szokásukhoz híven nem kis túlzásokba estek a Watch Dogs első részének promózása során. A játék mellé olyan hypeot generáltak, aminek megugrásához egy kisebb csoda lett volna szükséges, így nem meglepő, hogy annak rendje és módja szerint óriási bukás kerekedett ki belőle. A Watch Dogs-ot sajnos annak főszereplője, Aiden Pearce sem tudta elvinni a hátán, aki amellett, hogy sótlan és unalmas volt, nem szolgált túl sok emlékezetes jelenettel.

Most viszont egy újabb lehetőséget kap a bizonyításra, ugyanis bejelentették, hogy a Watch Dogs: Legion során a sorozat első protagonistája is feltűnik majd mint játszható karakter.

Ezúttal viszont sok nem múlik a karakteren, azért reméljük, most sikerül valamelyest javítania az általános megítélésén, amire lesz is lehetősége, ugyanis a Season Pass-ba is érkező egyik DLC teljes mértékben róla fog majd szólni. Ami viszont egészen biztos, hogy a játékban irányítható egyik legerősebb karakter lesz Aiden, akit leginkább egy tapasztalt kémhez hasonlítottak a fejlesztők.

A Watch Dogs: Legion november 29-én jelenik meg Xbox One és Series X|S-re, PlayStation 4 és 5-re, illetve PC-re.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva