Gaming

A Valorant 1.10-es frissítése után bármilyen fegyver skin variánst meg tudsz majd szerezni!


Kezdenek felpörögni az események a játék háza táján.

Bár még javában tart az 50 ezer eurós Twitch Blast Valorant Invitational, amit elsőként Magyarországon nálunk nézhettek élőben, az élet itt nem áll meg, hiszen a Riot megemberelve magát egyre több izgalmas részletet árul el a Valoranttal kapcsolatban. Így volt ez legutóbb is, amikor a fejlesztőcsapat munkatársai újra válaszoltak a játékosok által feltett kérdésekre.

Ennek hála megtudhattuk, hogy ha a menüben lévő Performance fül alatt feltűnik egy csillag, akkor azt azért kapjuk mert kiemelkedő teljesítményt nyújtottunk az adott meccs alatt. Így, ha ezüst csillagot kapunk az azt jelenti, hogy már sokkal jobbak voltunk, mint korábban, ha pedig arany csillag tűnik fel, akkor a maximumot hoztuk ki magunkból.

A készítők azt is elárulták, hogy a combat score-unk nem csak a killekből jön össze, bár a nagy részét a megszerzett gyilkosságok adják. A rendszer ugyanis figyelembe vesz mindent, amivel sebzést osztunk ki, így az ezt eredményező assistokat és a képességek használatát is beleszámolja. A jövőben viszont olyan faktorok is számítanak majd, amikkel semmit se faragunk az ellenfél életerején, de mégis hozzájárulunk csapatunk sikeréhez.

Kifejezetten jó hír, hogy a hamarosan érkező Twitch Prime-os jóságok mellett az 1.10-es frissítés után azt a fegyver skin variánst szerezhetjük majd meg, amelyiket csak szeretnénk. Ráadásul ezt nemsokára a melee kinézetekre is ki fogják terjeszteni, valamint a régóta várt HRTF (head-related transfer function) is be fog kerülni a játékba, amitől sokkal jobban fogjuk hallani, hogy honnan érkezik az ellenfél.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva