Gaming

Crash Bandicoot hamarosan visszatér, hogy minden idősíkot szanaszét kuszáljon!


Kellemesen kretén kedvencünk nemsokára megérkezik.

Az elmúlt években igazán jó volt Crash Bandicoot rajongónak lenni, hiszen az Activision áldásos üzletpolitikájának hála az N. Sane Trilogyval megkaptuk a legendás első három rész felújított változatát, majd tavaly ezt követte a Crash Team Racing: Nitro-Fueled is, amivel minden idők egyik legszórakoztatóbb autóversenyzős játékát hozták el sosem látott formában nekünk. Hamarosan viszont jön a legújabb résznek számító Crash Bandicoot 4: It’s About Time, aminek története ezúttal az időutazás körül fog forogni.

Idén júniusban kaptuk a hírt, miszerint egy teljesen új kalanddal tér vissza Crash Bandicoot, aki nem csak új képességeket, hanem vadiúj társakat is fog kapni maga mellé. A legizgalmasabb mechanikákat olyan, mint ha a Prince of Persia: Sands of Time-ból vették volna a készítők, hiszen az időmanipulálásnak hála bármikor visszatekerhetjük majd az idő kerekét, ha esetleg valami balul sülne el, a túlságosan veszélyes területeket, pedig falon futással tudjuk majd kikerülni.

A fejlesztőcsapat arról is gondoskodik majd, hogy egy percig se unatkozzunk, ugyanis több mint 100 pályával fognak várni minket, amik között lesznek olyanok is, amelyek visszarepítenek minket a kilencvenes évek Crash játékainak világába. Az eddig napvilágot látott játékmenetből az tisztán látszik, hogy a rajongóknak alapvétel lesz a legújabb epizód, de azoknak is érdemes lesz kipróbálniuk, akik csípik a platformereket, viszont még nem volt szerencséjük ehhez a megmosolyogtatóan kretén univerzumhoz.

Akik pedig szeretik másokkal összemérni tudásukat, azok az online ranglistákban találják majd meg a számításukat. Szerencsére ehhez már nem is kell olyan sokat aludni, ugyanis a Crash Bandicoot 4: It’s About Time október 2-án jelenik meg PC-re, illetve PlayStation 4-re.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva