BoardGame

Fröccsözős társasjáték a Showder Klub-os bűvészvilágbajnoktól


Hajnóczy Soma az egyik legfiatalabb bűvészvilágbajnok, 5 éve a vébé zsűrijébe a legfiatalabbként került be, és tagja a Showder Klub társulatának is.

Hajnóczy Soma valóságos bűvészvilágsztár, aki a műfaj történetének egyik legfiatalabb világbajnoka. 2000-től versenyez, és 2010-ig több mint harminc díjat zsebelt be, melyek között két világbajnoki cím is van. ’15 óta pedig a világbajnokságok zsűritagjává is választották, ebbéli minőségében pedig egyenesen ő a legfiatalabb.

Egészen egyedi a stílusa, amennyiben az bűvészeti illúziót a humorral hozza össze, amiből következett a bűvészkedés melletti, új kihívás, a standup. Itt is hamar eljutott a műfaj – hazai – felső polcára, a Showder Klubba. Most meg csinált egy társasjátékot.

A Fröccs egy könnyed és vidám partijáték, mely az alkoholos tematika miatt 18-as karikás, de nem lesz olyan nehéz, hogy akár kisebb gyerekekkel is ne legyen játszható. Már csak azért sem, mert az egész állítólag meglesz fél óra alatt.

A kiadó Gémklub nem túl bőbeszédű közléseiből (van ez a Facebook-poszt, meg ez a weboldali, melyek közül kissé meglepő módon az előbbi a kicsit bővebb) a szabályokról és a játékmenetről nem sokat tudunk meg, arról pedig egyáltalán semmit, hogy mikor jelenik meg.

Az biztos, hogy valami “sarki presszóban” kell fröccsöket készíteni, meg eladni, finomakat, jóféle borokból. Vannak poharak, vannak kártyák, amiket gyűjteni kell, kell reménykedni, hogy mások nem löttyintik ki a szódát, meg hogy nem szívatják föl zsírosdeszkával a bocót. Lesz benne alkudozás, megvesztegetés, meg karakterek is: Böske, Rettentő, Vízköpő Karesz.

 

 

A játék ellentéte nem a munka, hanem a depresszió

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva