Gaming

Jön az Immortals Fenyx Rising, ahol Te leszel az istenek utolsó reménye!


December elején a PC-, PlayStation- és XBOX-játékosok is megkapják a saját Zeldájukat.

Csütörtökön tartotta a Ubisoft a Forward névre hallgató eseményét, ahol újra megmutatták, hogy mennyi nagyszerű játékkal és egyéb tartalommal fognak kedveskedni a játékosoknak. Mindegyik közül toronymagasan kiemelkedett az Immortals Fenyx Rising, ami stílusával egyszerre idézi meg a Zelda: Breathe of the Wild és az Assassin’s Creed Odyssey legjobb pillanatait.

A korábban még Gods and Monsters néven futó alkotással egy óriási nyílt világú akció-kalandjátékot fogunk kapni, ami a műfaj ismertetőjegyeinek megfelelően temérdek felfedeznivalóval és rengeteg teljesítésre váró küldetéssel fog várni minket. A fejlesztők szerencsére nem egy véresen komoly hőseposzt fognak nekünk elhozni, hanem sokkal inkább egy szórakoztató, vicces kalandot, amit kicsik és nagyok egyaránt fognak élvezni.

Természetesen mit sem érne az egész, ha nem lenne majd ehhez egy olyan harcrendszer, ami elképesztően intenzív és pörgős küzdelmeket ígér, amik alatt különleges képességekkel és hősöktől örökölt fegyverekkel tehetünk rendet az ellenséges mitológiai szörnyetegek soraiban. Ráadásul rajtunk áll majd, hogy női vagy éppen férfi karaktert indítunk a játék elején, amit kedvünk szerint akár teljesen testre is szabhatunk.

Az igazi érdekesség viszont az egész játékban az, hogy a sokszor izzasztó harcok mellett különböző akadálypályákon, izzasztó platformer részeken és még logikai feladványokon is át kell majd verekednünk magunkat a végigjátszás alatt. Erre hamarosan sort is keríthetünk, hiszen az Immortals: Fenyx Rising december 3-én jelenik meg PC-re és az összes jelen-, valamint következő generációs konzolra.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva