Counter Strike

FalleN, fer, TACO és dead is otthagyja a MIBR csapatát


"Csapatként jöttünk és csapatként távoztunk" mondta FalleN.

Szeptember 13-án a MIBR bejelentette, hogy megválnak a fer-TACO-dead triótól. Néhány órával később FalleN is bejelentette a távozását, mivel nem volt elégedett az előző döntéssel.

A csapat nem teljesített jól az utóbbi időben, főleg 2020-ban. Folyamatos játékoscserék, borzasztó teljesítmény… Kapták is az ívet a szurkolóktól, ezért úgy döntöttek, Európába költöznek, hogy az itteni mezőnyben készüljenek fel. Ez csak olaj volt a tűzre, a dél-amerikainál jóval erősebb európai scene-ben csak rosszabbodott a helyzet, tier2-es versenyekről estek ki elsőként, olyan ellenfelek ellen, mint a Copenhagen Flames vagy a Gambit Youngsters.

A hírnevüknek a coach-exploitos botrány sem tett túl jót. Kiderült ugyanis, hogy a csapat coach-a dead több meccsen használta a bugot, kvázi végig csalta azokat. Kérdés, hogy kitiltása lejárta után lesz-e neki még hely valamelyik csapatban.

TACO, fer és dead elküldésével nem csak FalleN nem értett egyet. kNgV, a brazil CS:GO keresztapja, a MIBR jelenlegi egyik játékosa is egy tweetben fejezte ki csalódottságát a szervezet döntésével kapcsolatban.

“Nem értek egyet a cserékkel. Sajnos amióta a szervezetnél vagyok (már egy éve – a szerk) folyamatosan cserélgetjük a felállást, ami szerintem nem segíti a fejlődést” – írta tweetjében.

Borítókép: hltv.org

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva