Gaming

Egészen elképesztő látvánnyal érkezik a Spider-Man: Miles Morales!


Elképesztően részletes és gyönyörű lesz az új Pókember játék!

Az már ismeretes, hogy az új konzolgenerációnak hála a fejlesztők eddig soha nem látott látványorgiát lesznek képesek elénk varázsolni, hála az erősebb masináknak, a ray tracingnek és a HDR támogatásnak. A PlayStation 5-re érkező legújabb pókkaland, a Spider-Man: Miles Morales pedig mindent kihasznál majd, ezt mutatta most meg az Insomniac Games csapata, akik egy tweetben osztottak meg egy rövid, de annál beszédesebb in-game videót.

A fények és azok különböző felületekről való visszaverődése és a 4K-HDR már önmagában egy új szint, Miles lehelete és a szállingózó hó viszont már egészen elképesztő mélységű részletességről árulkodnak. A hó ugyanis nem elég, hogy ultra-realisztikusan sodródik a levegőben, de új Pókemberünk kabátjához érve az nyomot is hagy rajta. Igen, egyetlen hópehely.

A héten a Sony megtartja vélhetőleg az utolsó PS5-ről szóló eseményét, ahol a konzol ára és a megjelenési dátuma mellett több játékot is láthatunk majd mozgás közben. Többen a Spider-Man különálló kiegészítőjével is számolnak, így könnyen lehet, hogy a fenti pár másodperc után egy hosszabb és részletesebb bemutatót is láthatunk majd.

BRÉKING: Óriási PlayStation 5 bemutatót fog tartani a Sony szeptember közepén!

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen PlayStation hírről sem, akkor érdemes lehet csatlakoznod a PlayStation 5 Magyarország Facebook csoportba:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva