Gaming

A Minecraft Dungeons érintőképernyős irányítást kap a Game Pass Streaming-ben!


Így fog működni az érintőképernyős Xboxozás!

A mai napon – szeptember 15-én – ugyan továbbra is  béta állapotban, de hivatalosan is elstartolt az Xbox Game Pass Ultimate streaming szolgáltatása, mely keretében szinte bármilyen eszközről játszhatunk a játékkölcsönző szolgáltatásban elérhető legtöbb játékkal – ez a lista bővült most több mint 150 további játékkal.

A mai napon 150+ játékkal hivatalosan is elstartol a Game Pass streamingje – íme a teljes lista!

Aki próbálta az tudhatja a menetét a dolognak, aminek elengedhetetlen részét képzi egy vezeték nélküli kontroller, anélkül ugyanis nem tudunk játszani a játékokkal. A Microsoft viszont megígérte, hogy amely játékoknál lehetséges, ott megoldják majd az érintőképernyős irányítást, ennek lesz előfutára a Minecraft Dungeons, ami az első olyan játék a Game Pass streamingjében, amit végigjátszhatunk kizárólag az ujjaink és a touchpad használatával.

Ez természetesen csak a hasonszőrű címeknél lesz megoldható, esetleg még kalandjátékoknál, a nagyobb volumenű játékok esetében mindenképpen a hagyományos konzolos irányításra lesz szükségünk. Attól viszont nem kell félni, hogy mindig magunknál kell tartanunk egy komplett kontrollert, ugyanis számos telefonra rakható kisebb, azt helyettesítő kiegészítőt lehet már kapni, olyanokat, amiket kifejezetten az Xbox Game Pass Ultimate Streaming-hez készítettek (ezekről hamarosan egy ajánlóval is érkezünk).

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva