Call of Duty

Folytatódik a Shoot the Ship-tember, de a Warzone-t sem bolygatják nagyon!


Újabb hét, újabb playlist, lássuk mi változott!

Az eheti playlist updatettel elérkeztünk az ötödik szezon vége főcímének ajtajába, így túl sok újdonságra most ne számítson senki. Ahogyan azt előre jelezték a héten folytatódik tovább a Shoot the Ship-tember playlist, de a Warzone játékosok se reménykedjenek túlzottan a játékmenetet komolyabban megpiszkáló újdonságokra.

A Modern Warfare Multiplayer játékosok a héten a Shoot the Ship mellett a Gunfight Face-Off Moshpit-nek is örülhetnek, ami olyan alap játékmódokat foglal magába, mint a Cranked és Grind. Ez utóbbiak kicsi, gyors, de annál sokkal taktikusabb élményt hoznak el, így kulcsfontosságú lesz a megfelelő kommunikáció. Erősen ajánlott haverokkal, esetleg fix csapattal nekiveselkedni. Emellett a Ground War-t sokat pörgetők sem fognak unatkozni, ugyanis a héten a Ground War Reinfected-ben élhetnek majd túl.

Kép: Activision

A Warzone játékosok számára ez a hét egyelőre mindent megváltoztató újdonságokkal nem fog szolgálni (másfél-két hét múlva esetleg), de ez nem jelenti egyenesen azt, hogy unatkozni fognak. A sima BR Solo, Duo, Trios és Quad módok mellett a Blood Money Trios-ban is kipróbálhatják magukat, de érkezik a hét végére a négyfős Buy Back is, amiben érdemes lesz nem azonnal elkölteni a csapat összes pénzét a Buy Stationokhoz érkezve.

Természetesen a pénzt költve szeretők is dörzsölhetik a tenyereiket, ugyanis két kozmetikai csomag is érkezik a Store-ba, igaz sokak számára egyik sem lesz nagy újdonság, vagy meglepetés. Az egyik a kampányból is ismerős karakter, Alex pakkja lesz – amit  ‘Alex: Death Stalker’ néven keressünk, ha nincs meg erősen ajánlott lecsapni rá-, a másik pedig a ‘Tracer Pack Anime Super’ bundle, ami egy egészen fun rózsaszín-csillogó-villogó anime tematikájú pakkocska két remek legendary fegyver blueprinttel.

Nagyjából ennyi lenne hát, jövőhéten kedden ismét playlist rotáció, addig viszont jó játékot!

A Minecraft Dungeons érintőképernyős irányítást kap a Game Pass Streaming-ben!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva