Gaming

Hamarosan kezdődik a PlayStation 5 legnagyobb eseménye – ne maradj le róla!


Ne maradj le a PlayStation 5 legynagyobb bejelentéseiről - kövesd élőben az eseményt!

Hamarosan kezdetét veszi a PlayStation 5 legnagyobbnak ígérkező eseménye, ami során megtudhatjuk pontosan mikor és mennyiért fog megjelenni a Sony újgenerációs konzolja. A Microsoft alaposan feladta a leckét a japánoknak a hihetetlenül alacsonyra belőtt áraikkal, amibe ma este könnyen belegázolhatnak, ugyanis egyes források szerint a PS5 az eredetileg tervezetthez képest jóval olcsóbb árcédulával fog a boltok polcaira kerülni.

Minderre hamarosan fény derül, addig viszont van még egy kis időd bekészülni az üdítő-chips kombóval, ezután viszont minden figyelmed koncentráld az alábbi Youtube csatornákra, ha nem akarsz lemaradni semmiről!

Ha magyarul szeretnéd nézni, akkor bátran ajánljuk podcasterünk, GameGeek Laci élő streamjét, ahol magyar kommentálással nézhetitek a műsort:

Ha viszont nem okoz problémát, vagy csak jobb szereted az angolt, akkor a Sony hivatalos csatornáján is követheted az óriási bejelentéseket:

Ha pedig nem szeretnél a jövőben lemaradni egyetlen PlayStation hírről sem, akkor csatlakozz a Facebookos csoportunkba is:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva