Valorant

Raze gyengül, de a Guardian erősödik a Valorant 1.08-as frissítésével!


Kisebb lélegzetvételű javítás a Riottól.

A mai napig rémálmaink vannak éjszakánként a legutóbbi Valorant frissítés miatt, amiben Sage képességeit borzasztóan legyengítették. Most viszont itt a legújabb patch, amiben őt szerencsére békén hagyták a játék fejlesztői, viszont helyette ezúttal Raze lesz terítéken.

Az új update után ugyanis a Blast Pack képességével kitolható sebzés 0.2 méteres területen 15-re csökken, de legalább 5-öt lehet majd vele sebezni. Fontos adalék azonban, hogy ha a táska landolása után eltelik fél másodperc, akkor már 50-re nő a sebzésmennyiség, illetve ezzel a skillel a jövőben nem tudunk majd kárt okozni csapattársaink életerejében.

Fegyverek terén sokan fognak örülni annak, hogy a Guardian 2500 helyett 2400-ba fog kerülni, a tüzelési sebessége 4.75-ről 5.25-re , valamint három golyó kilövése után már 0.29 másodperc elteltével lehet majd újra pontosan lőni vele. A készítők egyúttal azt is belengették, hogy hamarosan az Operatort is át fogják alakítani annak érdekében, hogy a játékosok kevésbé érezzék reménytelennek a helyzetet, amikor összeakadnak vele.

Mindezek mellett végre változtattak azon, hogy sokkal jobban sorsolja a Valorant a játékon belüli pályákat, hiszen ez már nem teljesen véletlenszerűen fog történni, hanem azt is figyelembe veszi majd a rendszer, hogy melyik mapon játszottunk a legrégebben. Természetesen apróbb bugokat is javítottak a Riot fejlesztői, amik teljes listáját itt találjátok.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva