Counter Strike

Most hétvégén jön az NGES CS:GO kupája: Gabesson és a Metabro csatornáján is követhetitek a versenyt!


Két csatornán is lesz lehetőségeket követni a versenyt.

Vasárnap jön a Nemzeti Gaming és eSport Sportági Szövetség által szervezett Stay & Play Gamer Cup CS:GO kupája, a nevezés pontos menetét itt találjátok:

CS:GO-val jön hétvégén a Stay & Play Gamer Cup: ne maradj le róla, íme a nevezés pontos menete!

Az összes játéknál ad lehetőséget a szövetség arra, hogy nézőként is követhessük az összecsapásokat: Counter Strike-ban egyrészről a Metabro csatornáján tehetitek ezt meg, mely évek óta közvetíti már a játékot, tehát minőségre panasz ezúttal sem lesz (ezt ide kattintva éritek el), valamint Gabessonnál lesz még lehetőség erre. Utóbbit nem sokaknak kell bemutatni, azonban pár szót ejtsünk azért róla!

Kép

A 30 éves Málovics “Gabesson” Gábor korábban a gameagents játékosa volt, jelenleg a Budapest5 edzője. Sok csapatban szerepelt már, karrierje során közel 10 000 dollárt nyert már versenyeken, impozáns eredménylistáját ezen a linken éritek el – kiemelendő, hogy játszott a V4 Future Sports Festivalon, valamint megnyerte a SEEC 2. szezonját.  Sokrétűségét mutatja, hogy nyitott egy saját Streetfood Bárt Szegeden, mely ugyan ma már nem él, de értékes és érdekes tapasztalatként tekint rá vissza. Szenvedélye megmaradt: a gasztronómia lelkes rajongója, melyekben történő kalandozásait leginkább az Instagramján lehet követni, ezt itt éritek el. Hangjával és tudásával nem egy közvetítést aranyozott már be nálunk.: nem véletlen, hogy Twitch-en több, mint 10 000 követővel rendelkezik, ide kattintva nyithatjátok meg a csatornáját.

Ha más platformokon is szeretnétek követni, akkor Twitterét ezen a linken, Facebook oldalát pedig ide kattintva éritek el.

Fontos kiemelni: a versenyt a Budapest5 Twitch csatornáján követhetitek Gabesson közreműködésével 20-án 14:00-tól, ehhez erre a linkre kattintsatok!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva