Valorant

Pár nap és jön az NGES Valorant kupája: KALImaci csatornáján is követhetitek a versenyt!


Ismerjük meg röviden a streamert!

Most szombaton folytatódik a Nemzeti Gaming és eSport Sportági Szövetség által szervezett Stay & Play Gamer Cup, Valorant lesz soron:

Stay & Play Gamer Cup II: 100 000 forintos pénznyereménnyel jön a Valorant, így nevezhetsz!

Ennek kapcsán – ahogyan a többi játékban is – felkért a szövetség 1 streamert, akin keresztül azok is követhetik a meccseket, akik bármilyen okból kifolyólag nem vesznek részt, de az összecsapásokat szeretné követni. Ezúttal viszont több lehetőségetek lesz nézni a meccseket: a Metabro csatornáján casterek kommentálják végig az összecsapásokat, így ha őket választanátok, akkor kattintsatok ide.

Emellett KALImaci fogadta el a szövetség felkérését még, ismerjük meg őt röviden!

A 32 éves streamer 12 éves kora óta foglalkozik a gaming világgal, régebben a CS: GO-val játszott (egészen pontosan jó pár résszel, az 1.5-ös érától kezdődően), ma már azonban áttért a Riot Games új játékára (persze emellett más is pörög nála): jelenleg streamerként a WiLD MultiGaming tagja Zs. Tibor. Youtube csatornáját nemrégiben kezdte, ott szűk 200 feliratkozója van, Twitch-en azonban már 2 éve streamel, így ott több, mint 6000, egészen pontosan 6232 követője van. Előbb itt, utóbbit pedig ide kattintva érhetitek el.

Fontos kiemelni vele kapcsolatban, hogy a csatornán több alkalommal gyűjtött már adományokat olyan embereknek, akiknek nagy szükségük volt rá. Van egy árvaház is, ahol rendszeresen segít, előző karácsonnyal több, mint 500 000 forintot gyűjtött össze, de vitte már őket moziba is, vett nekik sporteszközöket, asztali lámpákat a tanuláshoz, szóval tényleg sokrétűen támogatja őket.

Ha szeretnétek jobban megismerni, akkor a Facebook oldalán tehetitek ezt meg, melyet erre a linkre kattintva tudtok megnyitni.

Szeptember 19-én tehát pontban 14:00-kor kezdődik az első játéknap: ha részt venni nem is tudsz valamiért, az említett streamer csatornáján tudod követni az eseményeket!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva