Gaming

A te gépeden elfut maxon a Crysis? – A fejlesztők szerint nem!


A király visszatért!

Nem is olyan rég még voltak olyan idők, mikor a Crysis volt a PC-s mértékegység csúcsa. Akinél elfutott magas, ‘neadj Isten maximális beállításokkal, annak bizonyítottan remek gépe volt, amivel bátran vághatott fel bárhol, bárki előtt. Most pedig, hogy a Crytek előáll a Crysis Remastered kiadásával úgy tűnik ezek a nosztalgikus hangulattal nem kicsit átitatott idők visszatérnek,

ugyanis a fejlesztők elmondása szerint, jelenleg nem létezik olyan periféria, ami az újrakiadott játékot maximális beállításokkal képes gond nélkül futtatni.

Erről tanúskodik a legmagasabb beállítás, amit találóan csak ‘Can It Run Crysis’-ra kereszteltek – ezzel a fokozattal még a fejlesztők gépei sem birkóztak meg, pedig azokban Titan RTX 2080Ti duruzsol, de még így sem voltak képesek 4K és ray tracing mellett tartani a stabil 30fps-t. A fejlesztés egyik vezetője, Steffen Halbig azt állítja, hogy legalább 5-6 évig hivatkozási alap lehet a játékuk, ha teljesítményről lesz szó. Ehhez természetesen lesz még egy-két keresetlen szava az NVIDIA legújabb csúcskártyáinak is, melyek a korábban látott demók alapján komoly eséllyel gázolnak majd bele a fejlesztők által vázolt és remélt 6 éves ciklusba.

Az már persze más, hogy a Crysis Remastered támogatni fogja a 8K-t is, amivel – maximális értékek mellett – már bizonyosan nem fog tudni megbirkózni a 3000-es széria sem.

Brutális mit művel az RTX 3080 a Doom Ethernallal!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva