Counter Strike

Mintha csak itthon lennénk: 2 hónap után feloszlott a Swole Patrol


Az amerikai csapat itthonról is puskázhatott volna ezzel a döntéssel.

Zellsis jelentette be Twitteren, hogy a Swole Patrol csapata feloszlik, mivel a játékosok “különböző irányokba szerettek volna menni”. A lineup júliusban állt össze, és sikeresen kezdett: kvalifikálták magukat a DreamHack Open Summer 2020-ra úgy, hogy megverték a Chaos és TeamOne csapatát, de nem sokkal ezután kezdődött is a mélyrepülés. Ugyanis ANDROID bejelentette, hogy elhagyja az együttest, mivel “soha nem tapasztalt ennyi problémát az első heti gyakorlások során”. Ez a döntés pedig úgy tűnik, nagyon is előre mutatott.

A helyére dazzLe érkezett, és a DreamHack Summer-ön az 5-6. helyet csípték meg. Aztán a roster lock miatt nem tudtak kvalizini az IEM New Yorkra, hogy RMR pontokat gyűjthessenek, majd történt még 2 játékos csere. Ez volt a végső felállásuk, amiből aztán az oszlás következett:

United States Jordan “⁠Zellsis⁠” Montemurro
United States Austin “⁠Cooper-⁠” Abadir
United States Gage “⁠Infinite⁠” Green
United States Will “⁠dazzLe⁠” Loafman
Russia Maxim “⁠wippie⁠” Shepelev

United Kingdom Ian “⁠Immi⁠” Harding (coach)

Ezzel pedig a tengeren-túli CS:GO történelmének egy apró darabkájának véget is ért. A Swole Patrol 2011 óta futott különböző felállások alatt, Zellsis azonban bejelentette, hogy örökre megszűnik ez a név.

Borítókép: hltv.org

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva