BoardGame

Mit kapok, ha ürömteába őrölt aszfodéloszgyökeret keverek?


Például lehetsz kuruzsló Quedlinburgban. Nyerj egyet a 2018-as Golden Geek-díjas Kuruzslók Quedlinburgban társasjátékból!

Kuruzslók Quedlinburgban társasjátékban Quedlinburg vásárán kell a legjobb főzeteket összehúzni, hogy mi legyünk a legsikeresebb kuruzslók. Pakliépítős (ami itt egy zsák igazából) játékról a Kuruzslók, melyben van egy kezdeti alapanyagkészletünk, ami fejleszteni kell, majd valamint a szerencsénk próbára tételével (push your luck) növelhetjük a üstünkben kavargó oldatunk értékét.

A többszörös díjnyertes játékot (2018-ban a Kennerspiel des Jahrest és a Golden Geek legjobb családi játék kategóriájának díját is elvitte) Wolfgang Warsch játékfejlesztő és molekuláris biológus tervezte, aki azért korábban is komoly dolgokat rakott le asztalra, például a The Mindot, meg a Ganz Schön Clevert.

A dobozra ránézve egy komolyabb eurót várnánk, de azért ez inkább a családi haladóbb szint. A sok komponenstől és az almanachoktól először talán kicsit megijedhetünk, de ha jobban megismertük a szabályokat, hamar túlleszünk ezen.

A játékbemutatót itt olvasd tovább,

a játékot pedig itt nyerheted meg.

 

 

A játék ellentéte nem a munka, hanem a depresszió

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva