R6

Egy hét és jön az NGES R6 kupája: ismételten Strike csatornáján tudjátok nézni a versenyt!


Visszatérő streamert köszönthetünk.

Jövőhét szombaton folytatódik a Nemzeti Gaming és eSport Sportági Szövetség által szervezett Stay & Play Gamer Cup, Rainbow Six Siege lesz soron:

Stay & Play Gamer Cup II: 100 000 forintos pénznyereménnyel jön az R6, így nevezhetsz!

Ennek kapcsán – ahogyan a többi játékban is – felkért a szövetség 1 streamert, akin keresztül azok is követhetik a meccseket, akik bármilyen okból kifolyólag nem vesznek részt, de az összecsapásokat szeretné követni. Rainbow Six Siege-ben visszatérő “vendégünk” lesz: tavasszal is követhettétek Strike csatornáján a versenyt, akkor ő húzta be csapatával (Salamander) a kupát és ajánlották fel nemes célra az összeget:

NGES Stay & Play Gamer Cup: a Salamander csapatáé az R6 kupa, jótékony célra ajánlották fel a nyereményt!

Ugyan már ismerhetitek őt, azonban a rend kedvéért pár szóban bemutatjuk ezúttal is!

A 22 éves játékos változatlanul a Salamander tagja, a felállás pedig amivel elindulnak a következő:

  • Juhász “DogeFather” Gábor (csapatkapitány)
  • Budai “Hedsut” Szabolcs
  • Csonk “Csonki” Péter
  • Vincze “w1oza” Zsombor
  • illetve az említett Szabó “Strike” Roland

A saját Twitch csatornáján fogja streamelni a versenyt, melyen immáron közel 8000 követővel rendelkezik: ide kattintsatok ennek az eléréséhez. Minden platformon aktív: Facebook, Instagram és Twitter elérhetősége is van a profi játékosnak, illetve Youtube-on is akad néhány videója.

Tavasszal egészen a döntőig izgalmas meccseket játszott a Salamander, az első 1-2 összecsapás volt könnyedebb mindössze – reméljük, hogy hasonlóan színvonalas találkozókkal szolgálják ki közönségüket, és akkor nézőként is egészen biztosan jól fogunk szórakozni!

Ne felejtsétek el, hogy jövőhét péntek a nevezési határidő, illetve fontos megjegyezni, hogy nem tiltott Ace és Melusi, azonban Zero igen: az időközben kijövő Operation Shadow Legacy picit belekavart az alap kiírásba, azonban rugalmasan kezelte a szövetség ezt a helyzetet és frissítette a kiírást. 

Szerk: Roland már nem a Salamander tagja, így kommentátorként fogja csatornáján közvetíteni a versenyt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva