Counter Strike

NiKo a G2 csapatába igazolhat unokatestvére mellé, sok a gond a FaZe-ben


A francia organizáció érdeklődik a bosnyák sztár iránt.

A hltv.org és az 1pv.fr információi szerint a G2 ajánlatot tett NiKo-ért, a FaZe sztárjátékosáért. A két szervezet jelenleg is egyezkedik az átigazolásról, mely az egyik legdrágább transzfer lenne a CS történelmében. Arról nem szól a fáma, hogy melyik játékosától válna meg a G2, ha összejön a csere. A jelek leginkább AmaNEkre mutatnak, ő a leggyengébb láncszem a csapatban.

NiKo 2017 márciusa óta erősíti a FaZe csapatát, amikor a mousesports-tól vették meg 500 000$-ért. Az értéke azóta is csak növekedett, több nagy LAN győzelmet és 6 MVP címet tudhat magáénak, emellett 2017-ben és 2018-ban is a legjobb háromban végzett a hltv.org játékos rangsorában.

Bár a FaZe tele van a legnagyobb nevekkel, az eredmények nem igazán jönnek. Rossz formában van a csapat, az utóbbi időben 8 meccsből csupán egyet nyernek meg. A G2 sincs sokkal jobb helyzetben, az EPL 12. szezonjából egyből kiestek, miután 4 mérkőzést buktak el zsinórban.

Az átigazolás a következő hetekben érhet révbe. Amennyiben a szervezetek meg tudnak egyezni, NiKo együtt játszhat majd az unokatestvérével, huNterrel. A hltv.org megkérdezte a G2-t és NiKo-t is, hogy kommentálják az eseményeket, de mindketten elutasították a lehetőséget.

Forrás és borítókép: hltv.org

Ezt olvastad már?

25 000$-os szolidaritási versenyre kapott meghívást a BP Five, ahol a fehéroroszoknak gyűjtenek

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva