Gaming

Nyerj egy Cyberpunk 2077-et bármelyik választott platformra pofon egyszerűen!


Psszt! Nem akarsz nyerni véletlenül egy Cyberpunk 2077-et?

November közeledtével egyre csak sűrűsödnek a teendők. Először is megjelennek az újgenerációs konzolok, így addig el kell döntenünk, mely masinéria mellett tesszük le a voksunkat. Ez már az ünnepi szezonnal érkező bitang erős játékdömping miatt is fontos tényező lehet, bár egy nagyobbacska összegben mernék fogadni, hogy legtöbben a Cyberpunk 2077-re fognak benevezni. Nem csoda, ellenben a CD Project Red valósággá váló ambícióival, miként lefejlesszék a videojátékok videojátékát – amire valljuk meg, a The Witcher 3 után komoly esélyük is van.

Node, miért is fontos, hogy milyen platformon kötsz ki novemberben? 

Hát azért kérlek mert a GameGeek csatorna egy olyan nyereményjátékot hirdetett meg, amivel könnyedén megnyerheted a Cyberpunk 2077-et bármelyik általad választott platformra – legyen az PS4, Ps5, Xbox One, Xbox Series S|X, vagy PC! A dolog pedig nem is lehetne egyszerűbb: iratkozz fel a csatornára és amint 30.000-et üt az óra, jön is a sorsolás! Sőt, ha még a játék november 19-i megjelenése előtt sikerül elérni a bűvös számot, akkor nem egy, hanem azonnal két nyertese is lesz a dolognak, így akár egymást támogatva vehetitek át személyesen podcasterünktől – GameGeek Lacitól a drágaságot!

GG Laci videóját viszont erősen ajánlott megnézni, ugyanis több olyan kulisszatitkot is elárul, amivel nem kicsit növelheted nyerési esélyeid!

Sok sikert, aztán jó játékot hozzá! GG!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva